Miksi en minäkin?

Vietin viimeiset kaksi ja puoli viikkoa sairaslomalla. Todellisuudessa sairastettua tuli yhteensä kuukauden verran, aluksi vain sinnittelin flunssaisena töissä. No, se tuli ainakin todettua että tavallisen flunssa jäljiltä voi saada erinäisiä jälkitauteja. Ja suurin osa näistä ei ole millään tavoin kivoja.

Mitä sitten tehdä noin pitkä aika kotona? Aika kului lähinnä nukkuen, mutta päiväunien ja yöunien välissä tuli myös katsottua erinäinen määrä katsomatta jääneitä televisio-ohjelmia ja päivitettyä kaikkien lukemieni blogien kuulumiset ajantasalle. Sitten luin vielä uusia blogeja alusta loppuun. Tämän jälkeen jäin miettimään, miksi en enää itse kirjoita blogia?

Niin – tässä sitä nyt sitten ollaan. Viimeksi olen pitänyt säännöllisesti blogia vuonna 2009. Tämän jälkeen kuulumisia on tullut päiviteltyä reissublogiin, joka tosin on lähinnä päiväkirjan ja sukulaisille tarkoitettujen postikorttien välimuoto. Mutta nyt, josko aloittaisin taas uuden blogin. En ota tästä mitään paineita, kirjoitan kun on kirjoitettavaa. Aiheita tulevat luultavasti liikkumaan matkailun, luonnossa liikkumisen ja käsitöiden parissa…

Tervetuloa mukaan, jos olet tänne eksynyt!

Mainokset

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s