Ulkonaliikkumiskielto

Sairaslomieni aikana sain lääkäriltä niin puhe- kuin ulkoilukiellotkin. Vaikka puhunkin normaalioloissa paljon, oli puhekielto huomattavasti helpompi toteuttaa kuin tuo ulkoilukielto.

Rimminkorpea
Rimminkorpea

Liikunta on mielestäni lähtökohtaisesti kivaa niin kauan kun sitä ei tarvitse tehdä sisätiloissa. Ihmettelen edelleen joka kerran salilla ollessani, että pystyn viihtymään sielläkin. Mutta kyllä ulkona vaan on kivaa!

Tulva yllätti
Tulva yllätti

Joten heti lauantaina kun lääkärin määräämä ulkonaliikkumiskielto päättyi, oli suunta ulkoilemaan. Teetä termariin, evästä ja kamera reppuun ja menoksi. Onneksi metsään pääsee suoraan kotiovelta ja halutessaan niitä metsiä voikin sitten vaeltaa vaikka useammankin päivän ajan. En vain ole saanut aikaiseksi tutustua näihin huudeihini niin laajalti kuin haluaisin. Birgitanpolkukin kulkee lähes portailta, mutta olen käynyt vain muutaman kerran lähimmällä laavulla.

Särkijärvi
Särkijärvi

Koska lääkärin määräys oli kuitenkin ottaa rauhallisesti, suuntasin vain talon takana kulkevan metsäautotien kautta rantaan. Alle kaksi tuntia ulkona ja olo koheni sinä aikana enemmän kuin edellisen viikon aikana neljän seinän sisällä!

Iltapäiväteet kiven nokassa
Iltapäiväteet kiven nokassa
Mainokset

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s