Matkamessu ”muisteloita”

Matkablogit on tällä viikolla täynnä matkamessuja ja niiden fiilistelyjä. Niitä lukiessa on tullut olo, että oliskohan pitänyt lähteä käymään messuilla. Toisaalta yritän toppuutella ja muistella niitä kertoja kun kyseisillä messuilla yliopiston puolesta käytiin ”oppimassa”, eli täytettiin taatusti jokainen mahdollinen arvontakuponki ja jos luennoille tarvitsi kerätä jotain materiaalia juostiin tarvittavat kojut läpi noin minuutissa.

Edelleen iskee pieni ahdistus, kun ajattelee sitä hetkeä kun messut aukesivat kaikelle kansalle ja suhteellisen väljät käytävät täyttyivät yhtäkkiä tungokseen asti. Onneksi meidän bussi oli tuossa vaiheessa jo lähdössä, niin että ne erinäisillä esitteillä täytetyt repun ja mainoskassit sai hikihatussa raahata vastavirtaan kohti ulko-ovia ja huokaista helpotuksesta kun lopulta pääsi raikkaaseen ulkoilmaan. Ja kotona sitten sai kirota sitä paperin määrää, jonka oli raahannut kotiin.

Yritin ottaa kuvaa huurtuneista hiuksista. Noh, näkyyhän tuossa vähän lettejäkin.
Yritin ottaa kuvaa huurtuneista hiuksista. Noh, näkyyhän tuossa vähän lettejäkin.

Mutta taas toisaalta, olihan niitä messuosastoja kiva kierrellä, täyttää arvontalipukkeita ja toivoa että tällä kerralla voitan sen ison (tai edes pienen) matkalahjakortin. Ja bussimatka kotiin sekä useampikin päivä kului  esitteitä selatessa ja uusista reissuista haaveillessa. Hmm, ehkä ens vuonna voisi käydä katsastamassa messut taas ja katsoa josko sitä olisi iänkarttuessa oppinut yhtään paremmin sietämään suurina laumoina samaan tilaan ahtautuvia suomalaisia… :) Vähän epäilen, etten ole oppinut ja tänä vuonna sitä ei ainakaan Matkamessuille enää pääse testaamaankaan. Joten myöhäistä surra – ehkä ensi vuonna. Ja viime viikonloppuna oli sitä paitsi nätit ulkoilukelitkin, otin niistä ilon irti niin lauantaina kuin sunnuntainakin. Kuvituksena muutama kännykkäkuva sunnuntailta.

Reissun suhteen on yleisen fiilistelyn ja työkavereiden ärsyttämisen lisäksi tehty jo niinkin paljon, että on varattu hostellit ja luettu niiden saapumisohjeet. Ja todettu, että tulostetaan ne ohjeet ja kenties jopa kartat. Tämä yhdistettynä siihen, että paikan päällä ollaan päivän valon aikaan on jo todella paljon. Roomaanhan esimerkiksi mentiin samaisen reissukaverin (joka muuten pisti pystyyn oman reissublogin) kanssa siten, että hostellin tiedettiin sijaitsevan jossain Terminin aseman lähistöllä ja olin vilkaissut google mapsista vähän reittiä, tiedettiin sen varrella olevan joku torni. No, näilläkin ohjeilla löydettiin öisessä Roomassa perille.

Tänään keskusteltiin netissä jo siitäkin mitähän sielä tarvii mukana, säätila kun viime päivien ennusteiden mukaan voi olla mitä vaan -5 ja +20 väliltä. Toisaalta kun se pakkaaminen taitaa joka tapauksessa tapahtua perjantaina illalla joten ei kai sitä vielä kannata stressata…

Mainokset

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s