Happy!

Karkasin töistä ehtiäkseni neljältä Pohjanmaalle lähtevään junaan. Nyt on kokonaiset puolitoista tuntia aikaa ilman mitään tarvetta olla sosiaalinen, suorittaa yhtään mitään. Ajattelin etten kauheasti edes ajattele tämän matkan aikana. Sen sijaan kun huomasin junaverkon toimivan moitteettomasti, niin kaivoin esille läppärini ja päätin setviä läpi feedly:n lukemattomien blogien loputtomalta näyttävän listauksen.

Edessä on neljän päivän ”loma” koti-kotona. Pääsiäisen lomailut jäivät tekemättä yhden jos toisenkin sairasteluiden vuoksi, joten nyt päätin pitää perjantain vapaata ja viettää pitkän viikonlopun sohvaperunana. Oma sohva on nimittäin niin epämukava ettei sillä viitsi edes maata! Se vähän harmittaa, että vappukalja-seuraksi suunnittelemani ystävä viettää vappua muualla. No tästä takaiskusta huolimatta ilonaiheita löytyy tällä hetkellä sen verran, että päässä on viime päivät soinut tuo radioaalloilta niin tuttu Pharrell Williamsin Happy-biisi.

Sain vihdoin ja viimein graduni sellaiseen muotoon, että uskalsin kysyä lupaa työn kansittamiseen. Tänään sain tiedon, että jos/kun saan plagiointi-tarkastuksesta puhtaat paperit niin saan kansittaa työni. Vihdoin, tuo vuodesta 2008 takaraivossa jyskyttänyt stressinaihe siis alkaa olla selätetty! Sanotaanko vaikka, että olin ”hieman” innoissani säntäillessäni tänään kertomaan uutista työkavereille. Tätä lähes kansituslupaa sekä työkaverin saamia hyviä lainatarjouksia juhlistettiin lounaalla vappuhengessä hyvien toastien ja lonkeroiden/oluiden parissa. Todettiin, että jos kerran lähin esimies tilaa ruokajuomaksi ison tuopin, niin pakkohan meidän on tehdä sama ettei jouduta sosiaalisiksi hylkiöiksi. ;)

Siinä syödessä meidän toimistolla tänään käymässä ollut työkaveri rupesi kyselemään tarkemmin gradusta ja sen aiheesta. Ihmettelin vähän kiinnostusta aiheeseen, kunnes kävi ilmi että kyseisen työkaverin veljen vaimo työskentelee unelmieni työnantajalla graduni aihetta lähellä olevissa tehtävissä. Ilmeisesti heillä on pulaa henkilökunnasta, ja työkaverini kysyikin saisiko hän vihjata tälle sukulaiselleen gradustani ja olisinko kiinnostunut mahdollisesti esittelemään tutkimustuloksiani heille. Sanotaanko vaikka, että tuon jälkeen keskittyminen työntekoon oli vielä vaikeampaa kuin aamupäivällä!

Illalla siis lataan graduni yliopiston järjestelmään ja sen jälkeen vietän stressittömän pitkän viikonlopun! Suunnitelmissa on sekä remppailua että reippailua. Kelien salliessa (=ei sada räntää) olisi tarkoitus suunnata joko Raippaluodon maisemiin tai Kauhaneva-Pohjankankaan kansallispuistoon. Uusi kamera on mukana, joten olisi kiva päästä testailemaan sitä ja kenties nähdä viimeisiä kevään muuttajiakin. Jos kelit näyttävät kurjilta niin suunta kääntyy varmaankin tuttuakin tutummalle Paukanevalle, jonka pitkoksilta tämän postauksen kuvat tuli viime syksynä napsittua.

Mainokset

2 Comments Lisää omasi

  1. Katja sanoo:

    Onnittelut gradun puolesta! Jättipeukut pystyyn, että kiinnostuminen gradusta poikii jotakin mielenkiintoista :)

    Tykkää

  2. Johanna sanoo:

    Kiitoksia! Peukkuja saa tosiaan pitää pystyssä, olisi jo vähitellen kiva päästä oman alan hommiin. :D

    Tykkää

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s