Instagram Travel Thursday: ”Perinteinen” tyttöjen reissu

Nopea reissufiilistely tässä viisufiilistelyjen keskellä! Hyvä Softengine! Hyvä Seinäjoki!

Muistatteko sen ajan kun vielä haaveiltiin nopeasta junayhteydestä Venäjälle? Niin, siitä on jo aika kauan! Mutta meidän viikonloppureissua Pietariin on suunniteltu jo ajalla ennen Allegroa! Tässä välissä on syntynyt kummityttö ja pikkusiskonsa ja on tässä kaikkea mahdollista muutakin ollut. Mutta viime kesänä se päätettiin: Tänä kesänä mennään vaikka mikä olisi! Ja vaikka mitä tässä olisikin: liikaa töitä, ne ihanat pikkutytöt, niiden isän juuri meidän sopimalle viikonlopulle ilmestynyt työmatka… Mutta meitähän ei pidättele mikään!

Tällä hetkellä on haussa hotelli hyvältä paikalta, koska aikaa ei noiden yllä olevien syiden vuoksi oo kuin kolme kokonaista päivää ja tämä aika sisältää myös ne junamatkat. Koska kumpikaan ei Pietarissa ole aiemmin käynyt niin vähän on vielä kateissa, että missä kannattaisi majoittua ettei tarvitsisi maksaa miljoonia mutta toisaalta olisi järkevällä etäisyydellä käymisen arvoisista paikoista. Niin ja missä kaikkialla pitäisi ehdottomasti käydä? Missä kannattaa syödä (jos toinen on kaikelle allerginen kasvissyöjä, toisella on keliakia ja molemmat arvostavat hyvää olutta)? Onko vinkkejä?

Ja reissu on ”perinteinen” koska kaverin mies ystävineen kävi muutama vuosi sitten Saksassa katsomassa jalkapalloa. Asia taisi mennä jotenkin niin, että ensin ostettiin liput ja sitten muistettiin kertoa kotona. Viime vuonna pojat ostivat liput englannin liigan otteluun, julistivat facebookissa lähtevänsä perinteiselle jalkapallo-reissulle ja vaimot sitten ilmeisesti saivat lukea asiasta facen kautta. Tässä vaiheessa kun meidän Pietarin reissu tuli puheeksi oli kaverilla ehdotus, että päätettäisiinkö jo tässä vaiheessa tehdä tästä tulee perinne.

Tämä teksti on osa Instagram Travel Thursday-kampanjaa. Siitä, mikä on #IGTravelThursday voi käydä lukemassa lisää täältä.

Mainokset

5 Comments Lisää omasi

 1. En ole koskaan käynyt Pietarissa mutta mieli tekisi, joten lähden mielelläni virtuaalisesti matkaan mukaan! :) Ja kuulostaa siltä että on todellakin teidän tyttöjen vuoro lähteä matkalle!

  Tykkää

  1. Johanna sanoo:

   Juu, tätä reissua on kyllä odotettu niin pitkään että nyt tosiaan on meidän vuoro! :)

   Tykkää

 2. Voi Pietari, mä pyrähdin siellä toissa päivänä, samoin Curious Feetin Teea sekä Panunmatkojen Panu. Kannattaa siis kurkkia vinkit talteen tulevalle reissulle. (:

  Tykkää

  1. Johanna sanoo:

   Huomasinkin heti tämän tekstin kirjoitettuani instagramista kuviasi Pietarista. Täytyy keräillä vinkit talteen reissua varten! Taas kerran huomasi miten blogit ja insta toimii kätevinä matkasuunnittelun apuina… :)

   Tykkää

 3. Teea sanoo:

  Mahtavaa kun pääset tyttöjen reissulle! Ja Pietari, olimme siellä tosiaan juuri Nellan ja Panun kanssa. Hieno kaupunki, varsinkin näin keväällä ja kesällä. Siellä on mukavaa liikkua jalkaisin, koska kauniita rakennuksia on jokaisella kulmalla.

  Tykkää

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s