Keväinen New York

Törmäsin eilen facessa halpojen New Yorkin lentojen mainokseen. Koska mahdollisuutta reissuun ei tällä hetkellä ole, en edes klikannut mainosta auki. Ilmeisesti jotain jäi kuitenkin alitajuntaan, koska koko päivän päässä on pyörinyt vuosi 2009 ja New York. Äsken töistä tullessa päädyinkin selailemaan tuon Yhdysvaltoihin, Costa Ricaan ja Panamaan tehdyn reissun kuvia. Vaikka näin ankeilla keleillä Väli-Amerikka näyttikin lämpimältä ja ihanan aurinkoiselta, fiilistellään silti hetki isoa omenaa!

Reissulla käytiin kaupungissa kaksikin kertaa. Ensin maaliskuun alussa meillä oli vajaa vuorokausi aikaa ennen lentoa New Orleansin. Keli oli talvinen, maassa oli vielä lunta ja pakkastakin oli jonkin verran. Onneksi aurinko sentään paistoi, joten päivä kulutettiin kävelemällä ympäriinsä ensin Harlemissa ja sen jälkeen napattiin metro Manhattanin eteläkärkeen ja käytiin ihmettelemässä Vapaudenpatsasta Staten Island Ferryn kyydistä.

Harlem
Lady Liberty
Turisti lautalla

Seuraavan kerran isoon omenaan suunnattiin maaliskuun lopulla kotimatkalla. Nyt aikaa olikin kokonainen viikko. Heti ensimmäisenä päivänä suunnattiin tottakai Central Parkin kevättä ihmettelemään.

 

Central Park
Central Park
Central Park
Central Park

Viimeinen kuva on Central Parkin sijasta Brooklynin puolella sijaitsevasta Prospect Parkista, jossa kävimme reissukaverin veljen vanhojen ystävien kanssa syömässä kuulemma Brooklynin parhaita bageleita.

Prospect Park

Näitä samoja maisemia olisi kiva lähteä katsomaan uudelleenkin, mutta ehkä joskus muulloin kuin keväällä. Kenties seuraavaksi syksyinen New York..?

Mainokset

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s