Instagram Travel Thursday: Borta bra men hemma bäst

Kokosin jo aiemmin viime vuoden kuvia, matkoja ja tunnelmia omaan postaukseensa. Samaa aihetta ehdotettiin myös vuoden ensimmäisen Instagram Travel Thursdayn aiheeksi, mutten ala toistaamaan itseäni. Etenkään kun viime vuonna ei kauheasti tullut pidempiä reissuja tehtyä.

Olosuhteet ja elämäntilanne eivät tosiaan viime vuonna olleet parhaat mahdolliset suuria reissusuunnitelmia ajatellen. Tästä syystä yritinkin parhaani mukaan nauttia kotona olosta. Jokainen tämän postauksen kuvista on otettu viiden kilometrin säteellä kotioveltani, auringonlaskut omalta parvekkeeltani.

Mikään näistä kuvista ei päässyt viime vuoden tykätyimpien kuvien joukkoon instagram-tililläni, muttei anneta sen nyt häiritä vaan nautitaan eteläisen Tampereen mielettömästä luonnosta!

Näillä kuvilla haluaisin muistuttaa meitä jokaista matkailua rakastavaa siitä, ettei elämyksien perässä aina tarvitse lähteä kauas. Oikealla asenteella voi seikkailuja löytää aina ovesta ulos astuessaan. Oman ulko-oveni takaa avautuu tällä hetkellä uskomaton luonto, jonkun toisen oven takaa urbaanimmat maisemat. Niitä ei kannata väheksyä vaan nauttia siitä marraskuisesta kauppareissustakin.

Onneksi näistä maisemista tuli vuoden 2015 aikana nautittua. Vielä vuoden 2016 alku on kulunut näitä rakkaiksi tulleita maisemia ihaillen, mutta jo ensi viikolla maisemat vaihtuvatkin täysin toisenlaisiin. Edessä on muutto täysin uusiin ja erilaisiin maisemiin, meren rannalle Loviisaan. Tänä vuonna instagram-tilini esitteleekin varmasti näiden tuttujen metsien ja järvien sijaan jotakin aivan muuta. Jei ja hui! :)

Tämä teksti on osa kuukausittain järjestettävää Instagram Travel Thursday -tempausta. Tarkemmin kampanjaan voit tutustua uusien emäntien blogeista sekä instagramista hashtagilla #igtravelthursday.

Mainokset

7 Comments Lisää omasi

 1. Katja sanoo:

  Hei, onko nuo pitkospuu-kuvat myös Tampereelta? JOS ovat niin ihan pakkopakko-päästä ensi kesänä vilkuileen paikkoja! :)

  Tykkää

  1. Johanna sanoo:

   Juu, kaikki kuvat on Tampereelta! :) Tuo kuva, jossa suopursut kukkii on Hupakankorvesta Vuoreksen ja Hervannan välistä. Pitkokset alkaa suoraa Ruskontien varresta, ja kyseistä suota kannattaa käydä tutkimassa etenkin syksyllä. Tänä vuonna kannoin sieltä kotiin niin mustikkaa, hillaa kuin karpaloitakin! :)

   Ja tuo toinen kuva on Suolijärven rantaa kiertävältä polulta. Se rantareitti on kyllä nätti ja matkan varrelta löytyy kivojen maisemien lisäksi useampi tulentekopaikkakin. Mun vakkari lenkkipolku, en oo tainnut tässä neljän vuoden aikana kiertää sitä Suoliksen varsinaista purunrataa kertaakaan vaan jossain vaiheessa aina päätyny sinne rantaan.

   Tykkää

   1. Katja sanoo:

    Kiitos näistä! Kirjotin ylös ja pakko mennä tutkimaan sitten kun on lämpimämmät kelit :)

    Tykkää

 2. Tamperehan on varsinainen kohde! Itse en ole ollut kuin keskustassa, Pyynikillä ja Pispalassa ja ajatellut jo niistä, että oikeastaan Tampere olisi todella kiva kaupunki asua.

  Tykkää

 3. Ansku BCN sanoo:

  Tuo on niin totta, ettei välttämättä tarvitse lähteä kauas löytääkseen jotain tosi hienoa ja jo koti-oven vieressä voi olla jo jotain upeaa, kunhan vaan pitää silmät auki. En tunne Tamperetta ollenkaan, mutta se näyttää kyllä näissä kuviassa tosi kauniilta!

  Tykkää

 4. Samaa mieltä, miksi aina lähteä merta edemmäksi kalaan kun varmasti nähtävää riittää ihan kotikulmillakin. Hyvä muistutus, sillä monesti sitä sokeutuu tuttuihin, jokapäiväisiin maisemiin.

  Tykkää

 5. Ihania luontokuvia! <3

  Tykkää

Sano jotain, jooko...

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s